Core formule

Een financiering recht door zee, lineair of degressief
met vaste looptijd en grote kapitaalskorting
Grote korting op het huurbedrag

Ontvang 16% korting extra

Om jouw maandelijkse betalingen zo beperkt mogelijk te houden, houden we bij de berekening van het af te lossen kapitaal rekening met een bijkomende korting van 16% op het factuurbedrag. En dat komt bovenop de fleetkorting die je al van Corent krijgt.
Ontvang 16% korting extra
Vaste looptijd, vrij ritme

Een vaste looptijd
maar op jouw ritme

Het basiscontract kent een vaste looptijd van 4 jaar, maar je kiest zelf of je huurfacturen op degressieve of lineaire wijze wenst in te lossen. Dus je gaat voor de formule 25/25/25/25 of 40/30/20/10 en dat zonder enige vorm van aanbetaling.
Een vaste looptijd<br>maar op jouw ritme
De gezinswagen, of toch die sportwagen

Restwaarde speelt geen rol

In leasing gaan we toch maar al te vaak voor de grijze gezinswagen. Voor die rode sportwagen kijk je toch beter elders. Niet zo bij Corent, een rechtlijnige formule, welke wagen en opties ook. En ook met die rode sportwagen mogen de inwonende gezinsleden onbeperkt rijden, en dat tot 25.000 km op jaarbasis.
Restwaarde speelt geen rol
Offerte aanvraag

Vrijblijvende offerte op maat

Uw bericht is verstuurd
Contactgegevens
Heb je al een concrete offerte voor de wagen die je wenst aan te kopen?

Informatie over wagen
Meer dan 25.000 km?

* verplichte velden

Nog vragen ?

Veel gestelde vragen

Het basiscontract wordt opgemaakt op een vaste looptijd van 4 jaar. Bekijk de mogelijkheden van onze premium formule indien u een kortere of langere looptijd wenst.
In de core formule blijf je genieten van de algemene Corent voordelen zoals de pre-financiering van de btw en de vrije keuze naar het betalingsritme van de huurfacturen. Bovendien geniet je van lage maandelijkse facturen door de grote kapitaalskorting, 16% bovenop de mogelijke fleetkorting. Bekijk ook onze premium formule en geniet van de bijkomende voordelen zoals een kortere/langere looptijd, een overdraagbaar contract tijdens de looptijd, verlengde huur aan interessante voorwaarden en een getrouwheidspremie berekend op de meerwaarde bij verkoop.
Alle inwonende gezinsleden mogen met de wagen rijden. Voor elke bestuurder dient een identiteitsfiche aan Corent bezorgd te worden.
Er kan kosteloos tot 25.000km op jaarbasis gereden worden. Bijkomende kilometers worden aangerekend aan een tarief van € 0,075 / km. De controle en vaststelling van het aantal kilometers gebeurt enkel bij inlevering van de wagen, en dit voor de totale looptijd van het contract. Deze voorwaarde leidt dus nooit tot een herberekening van het contract. 
Bij een voortijdige beëindiging wordt de wagen verkocht en worden de opbrengsten verminderd met de resterende huurfacturen en de vast bepaalde kapitaalskorting. In geval van een voortijdige beëindiging door schade gebeurt dezelfde berekening maar dan rekening houdend met de uitkering van de verzekering.
Corent nv

Meer dan 40j de betrouwbare
partner van vrije beroepen