Premium formule

Geniet van alle flexibiliteit en voordelen die de premium formule van Corent je te bieden heeft.
Kies zelf hoe lang je met de wagen rijdt

Flexibele looptijd van het contract

In de premiumformule beslis je zelf hoe lang je met de wagen rijdt. Voor het basiscontract kies je daarbij een looptijd van 3 tot 5 jaar. Na afloop krijg je de vrije keuze tot een verlengde huur van 3 jaar. En het contract is bovendien overdraagbaar. Dus wil je de wagen sneller doorschuiven en zelf een nieuwe wagen aankopen? Bij Corent kan het zonder zorgen.
Flexibele looptijd van het contract
Laat een ander meegenieten van jouw exclusief voordeel

Contract overdragen?
Geen probleem!

Bij de concurrentie zorgt het overdragen van een contract vaak voor een dure herberekening van de contractvoorwaarden. Niet zo bij Corent, het contract is onbeperkt overdraagbaar naar een nieuwe huurder. Na goedkeuring kan de nieuwe huurder vervolgens de wagen overnemen volgens de originele contractvoorwaarden.
Contract overdragen?<br>Geen probleem!
Ontvang een getrouwheidspremie op de meerwaarde

Geen dure facturen maar een premie op het einde van de rit

Bij Corent krijg je op het einde van de rit geen dure afrekeningen maar net een premie op de meerwaarde van de verkoop. Corent baseert zich op de minimale Renta marktprijs voor de verkoop, de meerwaarde komt integraal naar jou als bestuurder in de vorm van een getrouwheidspremie. Die premie kan je vervolgens gebruiken om tot 10% bijkomende korting op jouw volgende wagen te krijgen, bovenop de fleet- en kapitaalskorting. Ook schade leidt niet tot dure eindfacturen voor herstellingen, enkel in geval de verkoopprijs met 25% daalt, dient het voertuig hersteld te worden.
Geen dure facturen maar een premie op het einde van de rit
Offerte aanvraag

Vrijblijvende offerte op maat

Uw bericht is verstuurd
Contactgegevens
Heb je al een concrete offerte voor de wagen die je wenst aan te kopen?

Informatie over wagen
Meer dan 25.000 km?

* verplichte velden

Nog vragen ?

Veel gestelde vragen

Voor de berekening van de totale huursom wordt gestart van het factuurbedrag. Dat betekent dat onze fleetkorting integraal naar jou wordt doorgerekend. Bovendien krijg je in de premium formule een bijkomende kapitaalskorting van 10% en kan je jouw getrouwheidspremie uit een vorig contract inzetten om nog eens tot 10% korting te ontvangen. Het eindbedrag inclusief de inschrijvingstaks vormt de basis voor de financiering.
Je kiest zelf hoe lang je met de wagen rijdt. In de premium formule kan je kiezen voor een basiscontract van 3 tot 5 jaar met de mogelijkheid om het contract (financieel interessant) te verlengen met nog eens 3 jaar. Bovendien is het contract op eenvoudig verzoek overdraagbaar naar derden, mits goedkeuring van de nieuwe huurder door Corent. Bij de core formule wordt gewerkt met een vaste looptijd van 4 jaar.
Op het einde van de huurperiode in het basiscontract met premium formule wordt een voorstel van verlengde huur opgemaakt. De berekeningsbasis van de verlengde huur is de minimale vergoeding van 26% van het originele factuurbedrag. De verlengde huur wordt afgesloten voor een periode van 3 jaar en leidt tot degressieve huurfacturen met verdeelsleutel 50% - 30% - 20%.
De verkoop van jouw wagen op het einde van de contractperiode leidt in nagenoeg alle gevallen tot een meerwaarde dat als getrouwheidspremie wordt toegekend. Jouw premie blijft 3 jaar geldig en kan ingezet worden als bijkomende korting op jouw volgend contract bij Corent. Zo kan je tot 10% van het factuurbedrag bijkomend uitsparen. En deze korting komt bovenop de fleet- en de kapitaalskorting die jou reeds worden toegekend.
In tegenstelling tot bij de meeste concurrenten gebeurt er bij Corent geen (vaak dure) herberekening bij het overdragen van het contract naar een nieuwe huurder. Op eenvoudig verzoek en mits goedkeuring van de nieuwe huurder door Corent kan het contract overgedragen worden naar een derde persoon. Een beperkte administratieve vergoeding van € 150 wordt aangerekend aan de nieuwe huurder.
Ja, de wagen mag gebruikt worden door alle medewerkers van de onderneming. Voor elke bestuurder dient enkel een identiteitsfiche aan Corent bezorgd te worden.
Er kan kosteloos tot 30.000km op jaarbasis gereden worden. Bijkomende kilometers worden aangerekend aan een tarief van € 0,075 / km. De controle en vaststelling van het aantal kilometers gebeurt enkel bij inlevering van de wagen, en dit voor de totale looptijd van het contract. Deze voorwaarde leidt dus nooit tot een herberekening van het contract.
Bij een voortijdige beëindiging wordt de wagen verkocht en worden de opbrengsten verminderd met de resterende huurfacturen en de vast bepaalde kapitaalskorting. In geval van een voortijdige beëindiging door schade gebeurt dezelfde berekening maar dan rekening houdend met de uitkering van de verzekering.
Corent nv

Meer dan 40j de betrouwbare
partner van vrije beroepen