Ontvang jouw offerte op maat

Bezorg ons enkele basisgegevens en wij bezorgen jou
een offerte op maat binnen de 48u
Offerte aanvraag

Vrijblijvende offerte op maat

Uw bericht is verstuurd
Contactgegevens
Heb je al een concrete offerte voor de wagen die je wenst aan te kopen?

Informatie over wagen
Meer dan 25.000 km?

* verplichte velden

Nog vragen ?

Veel gestelde vragen

Voor de berekening van de totale huursom wordt gestart van het factuurbedrag. Dat betekent dat onze fleetkorting integraal naar jou wordt doorgerekend. Bovendien krijg je een bijkomende kapitaalskorting afhankelijk van de formule en kan je jouw getrouwheidspremie uit een vorig contract inzetten om nog eens tot 10% korting te ontvangen. Het eindbedrag inclusief de inschrijvingstaks vormt de totale huursom.
Je kiest zelf hoe lang je met de wagen rijdt. In de premium formule kan je kiezen voor een basiscontract van 3 tot 5 jaar met de mogelijkheid om het contract (financieel interessant) te verlengen met nog eens 3 jaar. Bovendien is het contract op eenvoudig verzoek overdraagbaar naar derden, mits goedkeuring van de nieuwe huurder door Corent. Bij de core formule wordt gewerkt met een vaste looptijd van 4 jaar.
Op het einde van de huurperiode in het basiscontract met premium formule wordt een voorstel van verlengde huur opgemaakt. De berekeningsbasis van de verlengde huur is de minimale vergoeding van 26% van het originele factuurbedrag. De verlengde huur wordt afgesloten voor een periode van 3 jaar en leidt tot degressieve huurfacturen met verdeelsleutel 50% - 30% - 20%.
De verkoop van jouw wagen op het einde van de contractperiode leidt in nagenoeg alle gevallen tot een meerwaarde dat als getrouwheidspremie wordt toegekend. Jouw premie blijft 3 jaar geldig en kan ingezet worden als bijkomende korting op jouw volgend contract bij Corent. Zo kan je tot 10% van het factuurbedrag bijkomend uitsparen. En deze korting komt bovenop de fleet- en de kapitaalskorting die jou reeds worden toegekend.
In tegenstelling tot bij de meeste concurrenten gebeurt er bij Corent geen (vaak dure) herberekening bij het overdragen van het contract naar een nieuwe huurder. Op eenvoudig verzoek en mits goedkeuring van de nieuwe huurder door Corent kan het contract overgedragen worden naar een derde persoon. Een beperkte administratieve vergoeding van € 150 wordt aangerekend aan de nieuwe huurder.
Ja, de wagen mag gebruikt worden door alle medewerkers van de onderneming. Voor elke bestuurder dient enkel een identiteitsfiche aan Corent bezorgd te worden.
Er kan kosteloos tot 30.000km op jaarbasis gereden worden. Bijkomende kilometers worden aangerekend aan een tarief van € 0,075 / km. De controle en vaststelling van het aantal kilometers gebeurt enkel bij inlevering van de wagen, en dit voor de totale looptijd van het contract. Deze voorwaarde leidt dus nooit tot een herberekening van het contract.
Bij een voortijdige beëindiging wordt de wagen verkocht en worden de opbrengsten verminderd met de resterende huurfacturen en de vast bepaalde kapitaalskorting. In geval van een voortijdige beëindiging door schade gebeurt dezelfde berekening maar dan rekening houdend met de uitkering van de verzekering.
Corent nv

Meer dan 40j de betrouwbare
partner van vrije beroepen